Hej Frydenstrandere.

Slægtsforskning er blevet en populær fritidsinteresse for mange. Jeg har selv forsøgt at kortlægge min egen familie, og er nu nået så langt tilbage jeg umiddelbart kan komme. Det vil sige i lige linje tilbage til midten af 1600 tallet, og i en anden slægtsgren tilbage til år 214.

Nu er det jeg tænker, gad vide om der skulle være nogen i vores forening der kunne tænke sig at forske i fortiden. Hvis det er tilfældet, vil jeg gerne hjælpe vedkommende i gang. Jeg kunne forestille sig, at jeg får tilsendt fødsel, bryllups og døddata (eller nogle af dem) på de personer man ønsker at forske i, så vil jeg starte et forskningsprojekt og starte udfyldelsen. Det skal helst være personer der er født senest omkring 1950 da det er svært at finde oplysninger online herefter.

Lad mig høre om det kunne interessere nogen af jer.

Venlig hilsen

Jørgen Lund

jlu.lund@gmail.com